FOTO | Cum arată Rona Hartner după ce a încheiat chimioterapia! Artista a concertat la București

05.11.2019, 13:36
FOTO | Cum arată Rona Hartner după ce a încheiat chimioterapia! Artista a concertat la București
Cum arată Rona Hartner după ce a încheiat chimioterapia

Rona Hartner a concertat aseară la București, după ce a încheiat sesiunile de chimioterapie din Franța. Artista a debordat de energie și fanii s-au bucurat enorm. 

Diagnosticată anul acesta cu cancer de colon, Rona Hartner a demonstrat tuturor că este o luptătoare și că optimismul este de mare folos într-o astfel de cumpănă. 

Cum arată Rona Hartner după ce a încheiat chimioterapia

Aseară, artista a susținut primul concert după ce a terminat chimioterapia. Cu o energie debordantă, Rona a cântat și a dansat, molipsindu-i pe cei din jur cu bucuria ei. 

Solista a avut parte, pe 5 octombrie, de un eveniment cât se poate de fericit. Rona s-a căsătorit cu francezul Herve Camilleri, cu care are o relație de mai mulți ani și care i-a stat alături și atunci când a fost diagnosticată cu cancer. 

„El m-a a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secunde. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lânga mine și nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit și m-ar fi făcut să mă simt frumoasă și orice aș fi pățit din cauza acestei boli, el m-ar fi făcut să mă simt totuși o prințesă și o femeie frumoasă […] A trait un an sabatic cu mine și m-a suportat cu cel mai greu moment din viața mea și el a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a povestit Hartner. 

citește și...