Raluca Pastramă s-a căsătorit. Imagini de la nunta fostei soții a lui Pepe

13.06.2022, 11:26
Raluca Pastramă s-a căsătorit. Imagini de la nunta  fostei soții a lui Pepe
Raluca Pastramă s-a căsătorit. Imagini de la nun ta fostei soții a lui Pepe

Raluca Pastramă, fosta soție a cântărtețului Pepe, s-a căsătorit. Aceasta și-a unit destinul cu logodnicul ei de origine arabă, Ibrahim. Verdeta este însărrcinată în luna a șaptea și urmează să devină mămică pentru a treia oară. Imagini de la importantul eveniment din viața fostei soții a lui pepe au fpst făcute publice de Gabrriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, pe contul ei de socializare.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.  Luna aceasta, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Aceasta a adus pe lume un băiețel.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim și-au unit destinele. Raluca Pastramă urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată în luna a șaptea.

Raluca Pastramă s-a căsătorit. Fotografiile de la eveniment au fost făcute publice de Gabriela Firea

Raluca Pastramă a fost dată de gol de Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, care a dat publicității mai multe imagini de la eveniment, pe contul său de pe o rețea de socializare. Raluca Pastramă a purtat o rochie albă, simplă, în ziua cununiei sale și a radiat de fericire în ziua în c are și-a unit destinul cu Ibrahim.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile’. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea în dreptul imaginilor postate în mediul online.

 

citește și...