Raluca Pastramă a născut. Vedeta și soțul ei, în culmea fericirii!

14.06.2022, 10:16
Raluca Pastramă a născut. Vedeta și soțul ei, în culmea fericirii!
Raluca Pastramă a născut. Vedeta și soțul ei, în culmea fericirii!

Raluca Pastramă a devenit luni, 14 iunie 2022, mama unei fetițe, după ce a născut prematur. Acesta este cel de-al treilea copil al fostei soții a cântărtețului Pepe. Actualul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim, a dat publicității prima imagine cu micuța, dezvăluind și cae este numele acesteia. Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit în weekend-ul care a trecut.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Luna aceasta, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Aceasta a adus pe lume un băiețel. Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim și-au unit destinele. Cea care a dat publicității fotografii de la eveniment a fost Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului.

Raluca Pastramă a născut. Mesajul transmis de actualul soț al vedetei

Iată că acum, cuplul are un nou motiv de fericire, căci Raluca Pastramă a născut o fetiță care va purta numele de Maryam. Soțul Ralucăi, Ibrahim, a fost cel care a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița.

Partenerul de viață al Ralucăi Pastramă a transmis, pe pagina sa de Instagram, un mesaj după nașterea fetiței : „Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”.

citește și...