Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. ”Știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică”

26.09.2021, 16:03
Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. ”Știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică”
Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. ”Știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică”

Oana Roman a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă mama sa, Mioara Roman, dar și care este relația pe care o are cu aceasta. ”Știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică”, a spus vedeta. Oana Roman a dezvăluirt și cât de afectată a fost mama sa de divorțul de Petre Roman, fost premier al României.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată ulterior la un centru de recuperare. Recent, Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, a fost din nou internată la centrul medical de lux unde a fost și în primăvară. Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior.

La aceeași emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță,  Oana Roman vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa. De asemenea, vedeta a dezvăluit și cât de afectată a fost mama sa, Mioara Roman, de divorțul de Petre Roman.

Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. ”Pentru ea a fost cumplit de greu”

„Mama este foarte în vârstă și, din păcate, suferă de multe afecțiuni și cumva suntem în postura în care eu am grijă de ea și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil. Investesc multă energie, implicare și bani pentru ca tratamentele și tot ce se întâmplă să fie ok pentru ea. Nu pot spune că s-a schimbat relația, în sensul că există mai multă afecțiune. Ea așa este și eu am înțeles-o. Dar eu știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil”, a explicat Oana Roman, notează wowbiz.ro.

Oana Roman a afirmat că divorțul părinților ei a afectat-o foarte mult pe mama sa, punându-și amprenta asupra stării ei de sănătate. „Eu eram mare, la casa mea. Cumva, plecasem pe drumul meu, pe munca mea, pe prietenii mei. Pentru mine a fost mai ușor de dus pentru că nu mai stăteam cu ai mei. Pentru ea a fost cumplit de greu, dar sunt milioane de cupluri care se despart pe lumea asta. Asta e, la un moment dat se întâmplă. Nu pot spune că a fost un moment de cotitură în viața mea, au fost altele mult mai grele. Într-un fel mă și așteptam să se întâmple. Poate nu în felul ăsta, dar eu știam că la un moment dat se va produce o despărțire. La ea lucrurile au fost mai grele și s-au răsfrânt în starea ei de sănătate ulterior”, a spus vedeta.

citește și...