Mioara Roman a fost operată. Oana Roman a dat detalii despre starea mamei sale

20.01.2021, 12:57
Mioara Roman a fost operată. Oana Roman a dat detalii despre starea mamei sale
Mioara Roman a fost operată. Oana Roman a dat detalii despre starea mamei sale

Mioara Roman a fost operată. oana Roman a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În prezent, mama Oanei Roman se află internată la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Oana Roman a explicat cum se simte mama sa după ce a ieșit din operație.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a spus Oana Roman, conform spynews.ro.

Ce spuneau fiicele Mioarei Roman înainte de operația mamei lor

Catinca și Oana Roman au vorbit zilele trecute ddespre intervenția chirurgicală la care urma să fie supusă mama lor, Mioara Roman.

„Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a spus Catinca Roman.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, a transmis Oana Roman zilele trecute.  „Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a completat Oana Roman.

citește și...