O nouă problemă de sănătate pentru Mioara Roman. ”A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul”

23.02.2021, 13:39
O nouă problemă de sănătate pentru Mioara Roman. ”A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul”
O nouă problemă de sănătate pentru Mioara Roman. ”A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul”

Mioara Roman are o nouă problemă de sănătate. Oana Roman, fiica sa, a explicat cu ce se confruntă acesta.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Acum, Mioara Roman are o nouă problemă, despre care a vorbit fata sa cea mică, Oana Roman.

Oana Roman a explicat că mama sa are un punct de grăsime care s-a infectat și va fi nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. ”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a spus Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Petre Roman nu a ajutat-o pe Mioara Roman când aceasta a avut probleme de sănătate

Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman.

Catinca Roman, fata cea mare a Miorei Roman, a declarat, de curând, că Petre Roman nu a ajutat-o în niciun fel pe mama sa când aceasta a avut probleme de sănătate.

“Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine după operația de colecist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici. În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris”, a spus Catinca Roman.

 

citește și...