Ce schimbată este Mioara Roman după aproape o lună petrecută la centrul de recuperare. Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani

20.04.2021, 12:23
Ce schimbată este Mioara Roman după aproape o lună petrecută la centrul de recuperare. Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani
Ce schimbată este Mioara Roman după aproape o lună petrecută la centrul de recuperare. Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani

Oana Roman s-a întors recent dintr-o vacanță de vis petrecută în Egipt. Nici bine nu a revenit în țară, că vedeta a dat fuga la mama ei, care și- serbat ziua de naștere. Mioara Roman a împlinit 81 de ani. 

Fosta soție a lui Petre Roman se află internată de aproape o lună la un centru de recuperare de lux. Fiicele ei au decis că are nevoie de îngrijiri specializate, motiv pentru care au internat-o la un centru din Capitală.

Mioara Roman a fost diagosticată în urmă cu ceva timp cu o formă agresivă a bolii Parkinson.

Mioara Roman a fost serbată la centrul de recuperare

Pe rețelele de socializare, Oana Roman și-a anunțat fanii că a mers să-și viziteze mama, căreia i-a dus flori și tort. Oana și-a vizitat mama împreună cu fiica ei, Isabela, și sora ei, Catinca.

În plus, Oana nu a ezitat să se fotografieze cu mama sa, care pare total schimbată. Mioara Roman a mai slăbit, însă zâmbetul pe buze și l-a păstrat.

“La mulți ani, mama! Am vizitat-o azi împreună cu Isa și Catinca. Isa nu a stat la poză, că era adormită și Catinca ne-a făcut poza. Dar am fost toate cu ea azi. I-am dus flori și am stat de vorba. Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mana care este mult mai mobilă. O așteptăm de Paști acasă”, a fost mesajul scris de Oana Roman la fotografia în care apare alături de mama sa.

Vedeta a specificat că Mioara Roman va veni acasă de sărbătorile pascale.

“La mulți ani, mama! Am fost toate cu ea azi, i-am dus flori și am stat de vorbă. Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mâna, care este acum mult mai mobilă. O așteptam de Paști acasă”, a mai scris Oana, pe Instagram.

Ce spunea Catinca Roman despre starea de sănătate a mamei sale

„Mama este foarte bine. Eu cred că ar trebui să ne schimbăm mentalitatea. Nu suntem datoare să dam explicații cu privire la viața noastră de familie. Deocamdată mama e acolo doar pentru o lună, ca să vedem cum se acomodează, dacă-i place, dacă tratamentele pe care le face sunt bune pentru ea. Un sanatoriu sau un azil nu înseamnă închisoare. E liberă să iasă când dorește, să vină acasă, să meargă la coafor. Am dus-o înainte să vadă cum arată, a cunoscut doctorii, asistentele. Noi am vrut s-o punem într-o formă fizică bună”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

citește și...