Liviu Guță dă cărțile pe față despre Daniela Gyorfi. ”Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată”

18.07.2022, 16:23
Liviu Guță dă cărțile pe față despre Daniela Gyorfi. ”Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată”
Liviu Guță dă cărțile pe față despre Daniela Gyorfi

Cântărețul Liviu Guță, în vârstă de 43 de ani, a dat cărțile pe față la o emisiune online. Acesta a explicat care este adevărata relației dintre el și cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, cu care a colaborat de-a lungul anilor. ”Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată, Doamne ferește”, a declarat Liviu Guță.

Liviu Guță a colaborat în plan profesional cu Daniela Gyorrfi. Însă, despre cei doi artiști s-a speculat că ar fi avut o legătură și dincolo de scenă. Prezent la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, Liviu Guță a spus exact care este relația sa cu Daniela Gyorfi.

În plan personal, Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie. Liviu Guță a anunțat în luna mai a anului 2021 că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție. Liviu Guță a afirmat că nu mai crede în căsătorie după divorțurile prin care a trecut. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Liviu Guță dă cărțile pe față despre Daniela Gyorfi.  ”Nu am avut niciodată o relație sexuală”

 

”Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, deși toată presa vuia că avusese Daniela o problemă mai demult cu cineva, eu știu, dar nu mă interesează, treaba lor, viața lor și toată lumea că e Liviu, că e nu știu cine. Nu am avut niciodată nimic cu ea, deși Daniela este o fată așa deschisă, n-ai treabă, ea e populară, e nebunatică”, a declarat Liviu Guță, notează wowbiz.ro.

”Nu am avut niciodată o relație sexuală. Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată, Doamne ferește. Noi am vrut să avem o relație strict profesională, pentru că dacă o dai în filme, la un moment dat se strică”, a adăugat artistul.

 

citește și...