Dezvăluirile Danielei Gyorfi despre fostul soț, Gelu Borș. ”Fiecare e cu viața lui”

04.10.2021, 13:07
Dezvăluirile Danielei Gyorfi despre fostul soț, Gelu Borș. ”Fiecare e cu viața lui”
Dezvăluirile Danielei Gyorfi despre fostul soț, Gelu Borș. ”Fiecare e cu viața lui”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, a făcut dezvăluiri despre fostul ei soț. Gelu Borș. În urmă cu mulți an, binecunoscuta artistă a fost măritată timp de doi ani cu luptătorul Gelu Borș. Vedeta a vorbit într-un interviu despre relația cu cel care i-a fost soț. ”Fiecare are viața lui”, a spus Daniela Gyorfi.

Primul și singurul ei soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu.

După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Dezvăluirile Danielei Gyorfi despre fostul soț, Gelu Borș. ” La mijloc n-a fost vorba și despre un copil, ca să păstrăm legătura”

Daniela Gyorfi a vorbit despre fostul său soț într-un interviu pentru playtrech.ro. ”Fiecare e cu viața lui, la mijloc n-a fost vorba și despre un copil, ca să păstrăm legătura. Mă bucur pentru Gelu, are o familie frumoasă în America, o duce bine”, a spus aceasta.


În urmă cu câțiva ani, Daniela Gyorfi vorbea despre motivele care au dus la separarea de Gelu Borș: „Nu pot să spun de ce ne-am certat în 2000. S-au schimbat multe lucruri după ce ne-am căsătorit. Am avut discuţii în contradictoriu, dar nu a sărit niciodată la mine. Eu eram cu gura mare. Eu voiam să fac şi carieră, el să plece în America. La o săptămână după nunta din Bucureşti, ne-am dus şi în Albiţa, la el. I-am zis să îşi ia lucrurile şi să plece. A făcut asta din ambiţie şi a plecat. Ai senzaţia de proprietate şi nu suportam să fiu îngrădită”.

Daniela Gyorfi formează o familie cu George Tal și are o fetiță

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică. S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie”, mărturisea artista la TV.

citește și...