Daniela Gyorfi, despre fiica ei. ”Maria începe să împrumute haine de la mine”

05.04.2021, 16:18
Daniela Gyorfi, despre fiica ei. ”Maria începe să împrumute haine de la mine”
Daniela Gyorfi, despre fiica ei. ”Maria începe să împrumute haine de la mine”

Cântăreața Daniela Gyorfi are o fetiță de care este foarte mândră. Artista a dat detalii despre Maria.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, are o fetiță în vârstă de 10 ani, Maria. Artista a mărturisit, pentru click.ro, că fiica sa a început deja să împrumute haine de la ea.

“Acum două zile i-am dat pentru prima dată o geacă de-a mea roșie. Maria începe să împrumute haine de la mine, a intrat în dressing-ul meu și deja mi-a spus că îi plac unele haine și vrea să i le păstrez ei. De câte ori merg eu să îmi iau haine, vrea și ea să îi cumpăr diverse. Îi place să fie îmbrăcată chic, mă are drept exemplu. Îi plac pălăriuțele, accesoriile!”, a explicat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal din anul 2006

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copiul, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică. S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie”, mărturisea artista la TV.

Deși formează o familie alături de George Tal, Daniela Gyorfi nu își dorește să se mărite. „Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața de curând.

citește și...