Liviu Guță dă din casă: ‘Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene’

06.01.2021, 21:28
Liviu Guță dă din casă: 'Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene'
Liviu Guță dă din casă: 'Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene'

Liviu Mititelu, pe numele de scenă Liviu Guță, a dat din casă și a dezvăluit că fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene. În vara lui 2019, manelistul a pus capăt unei căsnicii de 13 ani.

Liviu Guță și mama celor doi copii, Iulian, au decis să se despartă, iar în octombrie 2019 au divorțat la notar. La scurt timp, manelistul s-a recăsătorit cu Roxana Maria, mulți acuzându-l că că și-ar fi lăsat familia pentru brunetă.

Cu toate că s-au despărțit, Liviu și Iuliana au rămas în relații foarte bune. De mai bine de un an, Liviu Guță s-a mutat la Cluj, orașul natal al actualei soții.

Liviu Guță are un mariaj fericit

Solistul a mărturisit că petrece foarte mult timp cu copiii lui, care îl vizitează des. Ba mai mult de atât, actuala și fosta soție au devenit prietene.

‘Pe mine pandemia nu m-a lovit, din contră, având în vedere că m-am mutat la Cluj, slănina, ceapa, brânza și pălinca sunt forță aici. Nu am mai avut nici un concert, chiar dacă unii au zis că în străinătate se poate cânta, nu m-am dus, că nu am vrut să stau în carantină la întoarcere. Nu am cântat de Sărbători, am stat cu soția mea, au venit și copiii pe la noi, pentru că Roxana se împacă, culmea, foarte bine cu copiii mei, inclusiv cu fosta! Sunt cele mai bune prietene!

Anul care tocmai a trecut mi-a adus fericire din punct de vedere emoțional, mi-a adus iubire, am cunoscut persoana vieții mele, iubirea vieții mele. Sunt foarte fericit și da, ne dorim copii! Copiii au fost la noi. Maria a fost la noi, aici la Cluj, și în august a stat trei săptămâni. Am rămas în relații bune cu fosta și eu, și Roxana, vorbim despre copii, altceva eu nu am ce să mai vorbesc cu ea’, a declarat Liviu Guță, într-un interviu pentru Click!

Actuala soție, prietenă cu mama copiilor

În urmă cu câteva luni, Roxana Maria a recunoscut că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai soțului său, dar și cu fosta soție a manelistului.

‘Vorbim la telefon. Fetița lui Liviu a fost la noi 10 zile și ne-am distrat pe cinste, alături de nepoțeii mei. Nu am de ce să mă bag în relația lui Liviu cu fosta lui soție. Este normal. Mai au treburi de rezolvat, acte. Au stat atâția ani împreună’, a declarat bruneta, în direct la PRO TV.

citește și...