Brigitte Sfăt, adevărul despre sarcina pierdută! Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi prin ce dramă a trecut

11.01.2020, 13:21
Brigitte Sfăt, adevărul despre sarcina pierdută! Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi prin ce dramă a trecut
Brigitte Sfăt, adevărul despre sarcina pierdută! Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi prin ce dramă a trecut

În vara lui 2019, Brigitte Sfăt a trecut printr-o adevărată dramă, după ce a pierdut sarcina! Vedeta și soțul ei, Florin Pastramă, își doreau extrem de mult moștenitori, așa că au încercat tot felul de tratamente de fertilizare. 

Brigitte Sfăt, adevărul despre sarcina pierdută!

Bruneta s-a bucurat enorm când a aflat că este însărcinată, însă fericirea ei a fost de scurtă durată. Brigitte Sfăt a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Florin Pastramă.

Invitată în emisiunea Teo Show, alături de partenerul ei, Brigitte Sfăt a povestit cum a aflat că nu mai poartă copilul în pântece.

‘După nuntă noi am forțat norocul. El și-a dorit foarte mult. Eu am știut că dacă nu e cu voia Lui nu se întâmplă, eu pe calea credinței de 10 ani. Știam că dacă forțezi și fac însămânțare nu o sa iasă bine. Am rămas, am avut doi, însă în trei săptămâni am pierdut. Acum nu mai vreau să încerc. Numai cu ajutorul Lui, când El consideră că este momentul o să avem și copii.

Florin a luat steroizi la un moment dat, iar doctorii spun că sunt mai leneși. Anul asta a fost plin de încercări, nu a fost momentul. Mi-a părut foarte rău pentru el. Când mi s-a spus că nu mai sunt însărcinată mi-a fost foarte greu. Eu am simți că nu mai sunt. Brusc nu mai aveam grețuri, am simțit. În perioada aia aveam niște supărări cu Florin. Nu eram certați, eram supărata din cauza prietenilor lui, anumiți prieteni care-și băgau coada. Anul asta a fost plin de încercări, nu a fost momentul’, a mărturisit Brigitte la Kanal D.

Florin Pastramă, declarație de dragoste pentru Brigitte

Florin Pastramă și-a exprimat dorința de la bun început de a mai avea un copil. El a explicat că vedeta tv i-a schimbat viața și l-a cumințit.

‘Anul trecut mi s-a schimbat viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Eu eram un băiat de cluburi, nu aveam familie, dar îmi doream foarte tare. M-am rugat la Dumnezeu și a lucrat prin Brigitte. I-am cerut să-mi dea ce e mai bun pentru mine.

Ne-am cunoscut la greu, Brigitte a fost lângă mine și eu lângă ea. Este o persoană cu suflet de aur, dar și o gură mare. Eu sunt mai calm din fire, mai zâmbăreț. Le zic tuturor să aibă încredere în Dumnezeu. Domnul Iisus mi-a schimbat viața, tot cu ajutorul Lui o să fim trei, acum suntem doi’, a adăugat și Florin Pastramă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Pastrama (@florinpastrama) on

citește și...