Liviu Guță divorțează. ”Nu am apucat să ne cunoaștem”

12.05.2021, 13:41
Liviu Guță divorțează. ”Nu am apucat să ne cunoaștem”

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie.

Liviu Guță a anunțat că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție, la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune kanal D. Acesta a explicat și care au fost motuivele care au dos la separarea de Roxana.

Liviu Guță a fost deja la notar pentru a face toate demersurile pentru divorț.

Liviu Guță divorțează. ”Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal”

”Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta”, a spus Liviu Guță, potrivit revistei Viva.

”Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a completat cântărețul.

Liviu Guță a explicat că între el și Roxana au existat numeroase discuții. De asemenea, el a afirmat că aceasta nu îl lăsa să se ducă să-și vadă copiii din căsnicia anterioară. ”Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a mai declarat Liviu Guță.

citește și...