Totul despre relația dintre Daniela Gyorfi și George Tal. ”N-am căzut nici eu pe spate, nici ea”

13.09.2020, 09:11
Totul despre relația dintre Daniela Gyorfi și George Tal. ”N-am căzut nici eu pe spate, nici ea”
Totul despre relația dintre Daniela Gyorfi și George Tal. ”N-am căzut nici eu pe spate, nici ea”

Cântăreața Daniela Gyorfi și partenerul ei de viață, George Tal, au vorbit despre povestea lor de dragoste.

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță simpatică foc, care se numește Maria.

Cei doi au fost invitați de curând în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro Tv, unde au vorbit despre relația lor.

„În relația noastră, așa cum am spus, și George cred că este de acord cu mine, niciodată nu am venit și am spus că vai ce bine e, ne curge miere pe pereți, ne iubim de nu mai putem”, a declarat Daniela Gyorfi, citată de revista Avantaje.

„Suntem oameni normali, cu o relație normală. Cu o viață normală. Oricum, într-un cuplu, trebuie să te dai unul după altul. Dacă într-adevăr există dragoste…”, a adăugat ea.

George Tal a afirmat că atunci când a cunoscut-o pe Daniela Gyorfi a observat relația extrem de apropiată pe care vedeta o avea cu regretata ei mamă. De asemenea, George Tal a mai spus că povestea de dragoste dintre el și Daniela Gyorfi s-a închegat în timp.

„Pentru mine, o problemă a fost că a trebuit să accept să mă mut cu Daniela și cu mama ei. (…)

Pentru mine, mai ales la vârsta respectivă, 37 de ani, a fost o schimbare pe care a trebuit să o accept. Nu din interes, ci din dragoste.

Nu ne-am iubit de la început. N-am căzut nici eu pe spate, nici Daniela. Să fie dragostea aia. S-a închegat în timp. Cel mai important a fost să avem un copil împreună”, a afirmat George Tal.

Care a fost cel mai dificil moment din viața lor

Daniela Gyorfi a dezvăluit că cel mai dificil moment din relația lor a fost atunci când artista a pierdut-o pe mama ei, iar George Tal a crezut că ea nu va reuși să treacă peste acel moment dureros.

„Momentul delicat pentru mine a fost când am pierdut-o pe mama. Eu ca om de atunci sunt cam zguduită”, a spus vedeta.

„Chiar îmi spunea George că a crezut că nu pot să trec peste. Mi-a fost foarte greu și îmi este greu, dar a mai trecut timpul. Tot este o luptă permanentă cu mine. Un an de zile mi-a fost foarte greu”, a adăugat Daniela Gyorfi.

 

 

citește și...