George Burcea ia atitudine după acuzațiile Andreei Bălan. ”Mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze”

24.09.2022, 12:55
George Burcea ia atitudine după acuzațiile Andreei Bălan. ”Mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze”
George Burcea ia atitudine după acuzațiile Andreei Bălan

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a  fost căsătorită cu actorul George Burcea, în vârstă de 34 de ani, din mariajul celor doi rezultând două fetițe. Artista i-a adus acuzații fostului ei partener de viață, despre care a spus că a vent beat să le ia pe cele două fetțe ale lor. Acum, George Burcea a luat atitudine și a răspuns acuzațiilor vedetei.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu. Recent, Andreea Bălan i-a adus acuzații grave fostului ei soț, afirmând că acesta a venit beat să le ia pe fetițele lor și că le traumatizează pe micuțe. Acum, Geore Burcea a luat attudine și a răspuns acuzaților fostei sale soții.

George Burcea ia atitudine după acuzațiile Andreei Bălan.  ”Realitatea este că nu m-am prezentat niciodată pentru preluarea fetițelor mele în starea indicată de către fosta soție”

”De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă? Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor). Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a scris George Burcea pe contul său de socializare.

”Știu… probabil v-ați săturat să fiți martori la această “luptă” fara nicio noima, dar văd că fosta soție nu încetează din a face noi acuzații nereale. V-am promis acum câteva zile că îmi voi lua apărarea de fiecare dată și fac asta pentru că mâine-poimâine fetițele mele vor putea citi presa și m-ar durea să citească doar minciuni.  Sunt acuzat că vin să văd fetele foarte rar sau ca nu respect programul de vizită. De când instanța a decis custodia comună (în luna Aprilie a anului curent), am luat fetele Week-end-urile 1 și 3 ale lunii, petrecând cu ele între 2 și 5 zile per vizită. La un calcul rapid vă puteți da seama că cele “doar 12 zile” despre care vorbește fosta soție sunt un nou atac fara niciun fundament real, al carui unic scop este acela de a crea imaginea de tată “neinteresat”. Până acum: cuvântul meu contra cuvântului ei. Dar ceea ce cu toții știm este că în instanță nu se stă la vorbă fără probe/dovezi. La momentul potrivit si in contextul potrivit (instanță), voi arata toate probele care demonstreaza ca cele „12 zile” reprezinta o simpla mistificare.

Cât despre cele relatate de catre fosta sotie ca “eu sunt obligată […] să îi dau fetițele […] indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate)”, vreau să spun doar că un simplu search pe Google relevă faptul că așa ceva nu se află redactat în nicio lege. Autoritățile protejează interesul și bunăstarea copiilor. Realitatea este ca nu m-am prezentat niciodata pentru preluarea fetitelor mele in starea indicata de catre fosta sotie. Vă țin la curent și revin cu declarații de câte ori este nevoie. Repet! Copiii au nevoie de ambii părinți, iar orgoliul nu are ce căuta în creșterea lor. Vă mulțumesc!”, a mai notat actorul în mediul online.

citește și...