De ce îl acuză Andreea Bălan pe fostul ei soț, George Burcea. ”Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează”

19.09.2022, 14:42
De ce îl acuză Andreea Bălan pe fostul ei soț, George Burcea. ”Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează”
De ce îl acuză Andreea Bălan pe fostul ei soț, George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a  fost căsătorită cu actorul George Burcea, în vârstă de 34 de ani, din mariajul celor doi rezultând două fetițe. Artista i-a adus noi acuzații fostului ei partener de viață, despre care a spus că a vent beat să le ia pe cele două fetțe ale lor. ”Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează”, a comentat vedeta.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu. Acum, Andreea Bălan i-a adus acuzații grave fostului ei soț, afirmând că acesta a venit beat să le ia pe fetițele lor și că le traumatizează pe micuțe.

De ce îl acuză Andreea Bălan pe fostul ei soț, George Burcea. ”Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama de nenumărate ori) și a început să țipe”

,,Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama de nenumărate ori) și a început să țipe, repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a spus Andreea Bălan pe contul ei de pe o rețea de socializare, potrivit click.ro.

După acuzațiile aduse de Andreea Bălan lui George Burcea, Viviana Sposub, actuala iubită a actorului a sărit în apărarea acestuia. „Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a comentat Viviana Sposub pe contul său de Instagram, notează revista Viva.

citește și...