Ce spune Aurelian Temișan despre fina sa, Andreea Bălan. Cum este, de fapt, relația dintre ei

03.05.2022, 16:49
Ce spune Aurelian Temișan despre fina sa, Andreea Bălan. Cum este, de fapt, relația dintre ei
Ce spune Aurelian Temișan despre fina sa, Andreea Bălan. Cum este, de fapt, relația dintre ei

Cântărețul Aurelian Temișan, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit care este relația pe care o are cu Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani. Andreea Bălan este fina lui Aurelian temișan, dar și colegă de juriu la show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva”, care este transmis de postul de televiziune Antena 1.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Aurelian Temișan este însurat cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

Aurelian Temișan a dezvăluit, pentru click.ro, care este relația pe care o are cu Andreea Bălan, care îi este fină, dar și colegă la masa juraților de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Ce spune Aurelian Temișan despre fina sa, Andreea Bălan. ”Nu cred că s-a gândit vreodată cineva că vom putea deveni atât de apropiați”

”Pe Andreea o știu de când avea 10 ani, mai exact de la prima ei apariție la o emisiune televizată. Și eu la rândul meu făceam parte din acea emisiune și nu cred că s-a gândit vreodată cineva că vom putea deveni atât de apropiați. Avem mai multe ,,sezoane”de prietenie ca juraţi ,,Te cunosc de undeva!”, decât ca relație de rudenie, dar sperăm să le egalăm pentru a putea face comparație și în acest sens. Este o plăcere și nu s-a schimbat nimic între noi, ba chiar comunicarea dintre noi s-a legat mai bine”, a dat detalii Aurelian Temișan.


Artistul a explicat și cum arată o zi din viața sa: ”O zi din viața mea e agitată artistic de cele mai multe ori, iar seara ajungem fiecare acasă, Monica de la teatru, dacă are spectacol la Teatrul Național, sau din deplasare, uneori ne întoarcem și împreuna dacă jucăm în același spectacol. După ce se întoarce fiecare de la treabă, seara, ne punem pe ordinea de zi pentru ziua ce urmează lucrurile pe care nu am reușit să le ducem la bun sfârșit în ziua respectivă, pentru a putea sa începem de dimineață cu ele. Când venim acasă, Dora ne ia oarecum de proaspeți și dacă dorește să ne jucăm, facem un joc, bineînțeles, dacă ne ține și energia, dacă nu ea se concentrează pe teme, iar noi pe ale noastre”.

 

citește și...