FOTO / Irina Fodor, impecabilă în costum de baie. Imagini sexy din vacanță!

29.09.2022, 10:57
FOTO / Irina Fodor, impecabilă în costum de baie. Imagini sexy din vacanță!
Irina Fodor, impecabilă în costum de baie

Vedeta de televiziune Irina Fodor se află în vacanță în Grecia, alături de soțul său, Răzvan Fodor. Aceasta și-a încântat fanii din mediul onlne cu câteva fotografii în care apare în costum de baie, pe barcă. Irina Fodor arată ireproșabil, având o siluetă perfectă și un trup cu forme extrem de armonioase, care atrag imediat atenția.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Prezentatoarea TV și partenerul ei de viață se află în vacanță în Grecia.

”Suntem de trei zile în vacanță și timpul trece altfel pe barcă.❤️ Echilibrul e perfect: nici nu te plictisești, dar nici nu simți că trec orele în fugă pe lângă tine. Iar Grecia, în septembrie, este terapie pură.😍 @fainpebarca”, a scris Irina Fodor în mediul online.

Irina Fodor, impecabilă în costum de baie. Complimentată pentru felul în care arată

Pe contul său de socializare, rina Fodor a dat publicității câteva fptpgrafii în care apare în costum de baie, pe barcă. Vedeta are o siluetă fără cusur și un trup cu forme foarte frrumoase.

Irina Fodor a fost complimentată de cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare: ”Oameni frumoși”, ”Perfectă vacanța în doi”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Absolut minunată”.

Irina Fodor a prezentat mai multe emisiuni TV

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Irina Fodor prezintă și cel de-al cincilea sezon al show-ului care acum se numește ”America Express”.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în sezonul nouă, după ce blonda a rămas însărcinată.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

De asemenea, Irina Fodor a prezentat show-ul culinar ”Chefi fără limite”, care a avut loc în Grecia. Ulterior, Irina Fodor a fost co-prezentatoarea emisiunii ”Dancing on ice – vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior.

Cel de-al 10-lea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, difuzat în prezent de Antena 1, le are ca prezentatoare atât pe Irina Fodo, cât și pe Gina Pistol.

citește și...