Zi specială pentru Răzvan Fodor. ”Ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs”

24.03.2021, 12:34
Zi specială pentru Răzvan Fodor. ”Ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs”
Zi specială pentru Răzvan Fodor. ”Ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs”

Zi specială pentru Răzvan Fodor și soția sa, Irina. Cei doi își aniversează fiica.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Prezentatorul show-ului ”Burlacul” și partenera lui de viață o aniversează astăzi pe fetița lor, care a împlinit 10 ani.

Ce mesaje au transmis Irina și Răzvan Fodor de ziua de naștere a fiicei lor

Cu ocazia aniversării fiicei lor, Irina și Răzvan Fodor au tran smis mesaje emoționante pe conturile lor de socializare.

”Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximul din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine, și că nu mai avea ce să mă impresioneze. După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu. La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta!❤️? #happybirthday #fatherlove #myeverything și nu in ultimul rând #ochiimei ??”, a scris Răzvan Fodor în mediul online.

”De azi, nu își mai scrie vârsta cu o singură cifră. De 10 ani, ne tot uităm la ea și ne mirăm de cât de mult ne seamănă sau cât de diferită e de noi, uneori. Încet, personalitatea ei a luat o formă, iar bucuria, energia, optimismul, curiozitatea, curajul și încăpățânarea au devenit caracteristici dominante. Poate să fie ca o furtună care mătură tot în fața ei sau să funcționeze ca un motor puternic pentru ea și toți din jur. Iar noi privim topiți de dragoste toate transformările astea. ❤️ La mulți ani, copil cu soare în suflet, te iubim!”, a transmis și Irina Fodor.

citește și...