Accesoriul inedit cu care a apărut Irina Fodor la ”America Express”. Incredibil câte kilograme are

30.05.2022, 16:24
Accesoriul inedit cu care a apărut Irina Fodor la ”America Express”. Incredibil câte kilograme are
Accesoriul inediat cu care a apărit Irina Fodor la ”America Express”. Incredibil câte kilograme are

Irina Fodor se află în America Latină, împreună cu concurenții care participă la show-ul ”Amertica Express”, de la Antena 1. În mexic, vedeta s-a fotografiat cu un accesoriu inedit pe cap și foarte greu, după cum le-a dezvăluit aceasta celo care îi urmăresc activitatea în mediul online. ”Mai moțată de atât, nu se poate”, a spus Irina Fodor.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Irina Fodor va lipsi o perioadă de acasă, dat fiind că va fi plecată la filmările pentru noul sezon al emisiunii ”America Express”. Pe contul său de socializare, vedeta a postat fotografii de la filmările din America latină. În Mexic, Irina Fodor s-a lăsat fotografiată cu un accesoriu inedit pe cap, da și foarte greu.

Accesoriul inedit cu care a apărut Irina Fodor la ”America Express”. ”Da… nu are decât vreo 6 kilograme”

”Mai moțată de atât, nu se poate!😂 De abia am încăput în cadru cu accesoriul ăsta pe cap.🙊#americaexpress #americaexpressromania America Express Romania”, a scris Irina Fodor în deptul fotografiilor.


”Cred ca e si ușor accesoriul ăsta”, a comentat un internaut. ”Da… nu are decât vreo 6 kilograme”, a răspuns vedeta.

Ce vedete participă la ”America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

citește și...