FOTO / Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre sunt finaliștii sezonului 4 ”Asia Express”. Competiția se încheie duminică

25.11.2021, 13:24
FOTO / Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre sunt finaliștii sezonului 4 ”Asia Express”. Competiția se încheie duminică
FOTO / Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre sunt finaliștii sezonului 4 ”Asia Express”

La un singur pas de a ajunge în finala ”Asia Express – Drumul Împăraților”, Lidia și Estera Buble au părăsit cursa celui mai dur reality-show, după o semifinală plină de adrenalină, în Israel. Cei carer se confrunta în marea finală sunt Emi și Cuza și Elwira și Mihai petre. Cursa pentru marea finală va avea loc duminică, la Antena 1.

Surorile Buble  au adunat doar un cufăr de-a lungul etapei, însă la finalul ediției piatra roșie ascunsă în cutie le-a decis soarta în competiție. Lidia și Estera s-au despărțit de colegii de cursă. ”Este cel mai neașteptat deznodământ. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre, cea mai mare nebunie pe care am ales să o facem împreună. Este atât de frumos ce se întâmplă în Asia Express, încât nu poți să spui că există ceva ce nu ne-a plăcut. Aici mi s-a reconfirmat că omenia este cea mai importantă în viața asta”, a spus Lidia Buble.  ”În Asia Express am învățat că există oameni simpli care te primesc în casa lor cu cea mai mare dragoste. Eu în ultimii zece ani nu am plâns atât de mult cât am plâns în acest show. Sunt fericită că am trăit cu Lidi cele mai faine momente și am fost prin cele mai frumoase locuri împreună”, a adăugat Estera.

Miercuri seară, în semifinala sezonului 4 Emi și Cuza au reușit să își securizeze locul în competiție și s-au clasat pe primul loc, la finalul unei zile care i-a încercat din toate punctele de vedere. Mihai și Elwira Petre au trecut prin mari emoții din cauza celor două cufere cu nestemate, însă pietrele verzi i-au ajutat să rămână în competiția celui mai dur reality-show: ”Nici nu am putut să ne bucurăm la prima piatră verde, pentru că știam că mai avem o cutie. Așteptam să cadă ghilotina. Când am văzut piatra roșie la Lidia și Estera simțeam doar că îi sunt recunoscător Elwirei pentru tot parcursul nostru, pentru că am făcut o echipă bună. Nu ne-a venit să credem. Am ajuns în finala Asia Express!”.  Astfel, Emi și Cuza, alături de Mihai și Elwira Petre sunt cele două cupluri ce se vor lupta aprig în finala sezonului 4 ”Asia Express”, difuzată de Antena 1 duminică, de la 20:00.

9 echipe au participat la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția de la Antena 1 a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. A șaptea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost cea formată din Lidia Bubler și sora sa, Estera.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...