FOTO / Cum își menține silueta Irina Fodor. ”Mănânc și pizza și shaorma”

24.11.2022, 10:51
FOTO / Cum își menține silueta Irina Fodor. ”Mănânc și pizza și shaorma”
Cum își menține silueta Irina Fodor

Vedeta de televiziune Irina Fodor are o siluetă fără cusur și un trup cu forme impecabile. Despre cum se întreține a dat aceasta detalii într-un interviu. Irina Fodor a mărturisit că nu își refuză nicio plăcere culinară și că nu a avut niciodată probleme cu greutatea. ”Mănânc și pizza și shaorma”, a explicat prezentatoarea TV.

Irina Fodor arată iereproșabil, etalând o siluetă foarte frumoasă și un trup pe care orice ținută vine foarte bine.

Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că nu face eforturi pentru a se menține în formă și că nu a avut niciodată probleme cu greutatea.

Cum își menține silueta Irina Fodor. ”Eu reacționez foarte urât atunci când îmi este foame”

”Nu fac nimic pentru a arată așa. Nu am avut niciodată vreo problemă cu greutatea neapărat. Dacă este să fac ceva pentru mine acum aș mai merge la o sală din când în când doar că nu am timp. În rest mănânc cum mănâncă oamenii normali, nu am un regim alimentar special… mănânc și pizza și shaorma”, a mărturisit Irina Fodor.

”Eu reacționez foarte urât atunci când îmi este foame. Când mi se face foame văd negru în fața ochilor, îmi tremură mâinile și trebuie să mănânc fix atunci”, a adăugat ea.

Irina Fodor a prezentat mai multe emisiuni TV

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Irina Fodor prezintă și cel de-al cincilea sezon al show-ului care acum se numește ”America Express”.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în sezonul nouă, după ce blonda a rămas însărcinată.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

De asemenea, Irina Fodor a prezentat show-ul culinar ”Chefi fără limite”, care a avut loc în Grecia. Ulterior, Irina Fodor a fost co-prezentatoarea emisiunii ”Dancing on ice – vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior.

Cel de-al 10-lea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, difuzat în prezent de Antena 1, le are ca prezentatoare atât pe Irina Fodo, cât și pe Gina Pistol.

În plan personal, Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

citește și...