FOTO / Adela Popescu e spectaculoasă la plajă. Atrage imediat privirile!

15.09.2022, 10:50
FOTO / Adela Popescu e spectaculoasă la plajă. Atrage imediat privirile!
Adela Popescu e spectaculoasă la plajă

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, a făcut furori în costum de baie, în Republica Dominicană.  Deși a trecut prin tre nașteri, prezentatoarea arată spectaculos la plajă. Admiratorii din mediul online s-au întrecut să o complimenteze pe Adela Popescu pentru felul în care se prezintă în costum de baie.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl prezintă alături de Cabral și care este difuzat la Pro TV. Vedeta nu se află singură în Republica Dominicană, ci este însoțită de familia sa, dar și de bonă. Pe contul său de socializare, Adela Popescu a publicat câteva fotogafii în care apare la plajă, în costum de baie.

Adela Popescu e spectaculoasă la plajă. Complimentată de internauți

În imagini, Adela Popescu apare într-un costum de baie din două piese, de culoare portocalie, care îi pune foarte bine în valoare silueta și formele atrăgătoare.  AS. Acordul Sotului 🙂, a scris ea în dreptul fotografiilor.
Internauții au fost încântați de apariția vedetei și i-au făcut numeoase complimente: ”Ești foarte frumoasă și faptul că femeile ți-o spun , e fenomenal”, ”Dupa 3 sarcini chiar arati AS( aşa suplă”, ”Superbă”, ”Ești superbă. Și soțul e mândru, de aia și-a dat acordul!”, ”Esti o frumoasa!!!”, ”După 3 sarcini sa arăți așa, jos pălăria….”, ”Chiar mă întrebam cine ți-a facut pozele 🤭 ești superba! După 3 sarcini și slabă și frumoasă!”, ”Superba, o frumusețe de vis și un corp superb, toată admirația”, ”Frumoasa esti, femeie! Naturala, simpla, iubibila!”, ”Esti o femeie minunata!!!!!”, ”Frumoasa naturala ”, ”O minunăție de femeie”, ”Superr mamá a 3 copii sa arati atat de perfect”, ”Super”.

Ce a declarat Radu Vâlcan despre soția sa, Adela Popescu

La postul de televiziune Antena Stars, Radu Vâlcan a făcut declarații despre  căsnicia sa cu Adela Popescu. De asemenea, prezentatorul de televiziune a dezvăluit și care dintre ei doi reușește să se impună în fața celor trei copii.

„Exact familia la care am visat amândoi și pe care ne-o imaginam. Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât. (…) Avem încredere foarte mare în noi, unul în celălalt. Înțelegem meseriile pe care ni le-am ales, știm că este greu cu trei copiii, o probăm în fiecare zi. (…) Mi-am dat seama de la început că trebuie să o degrevez pe ea de tot ce înseamnă aceste griji, să plătești facturile, să faci cumpărături. (…) Este eroină, din punctul meu de vedere, faptul că am făcut trei copii la o distanță atât de scurtă…”, a mărturisit Radu Vâlcan

citește și...