Cum au trăit Eliza și Cosmin Natanticu experiența ”Asia Express”. ”Era foarte frustrant”

14.10.2021, 16:05
Cum au trăit Eliza și Cosmin Natanticu experiența ”Asia Express”. ”Era foarte frustrant”
Cum au trăit Eliza și Cosmin Natanticu experiența ”Asia Express”. ”Era foarte frustrant”

Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre echipele participante în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Despre ce a însemnat pentru ei participarea la competiția respectivă au făcut cei doi decșarații în cadrul unui interviu. ”Era foarte frustrant”, au mărturisit Eliza și Cosmin Natanticu.

Cosmin Natanticu, în vârstă de 41 de ani, și soția sa, Elisa, în vârstă de 32 de ani, au povestit, pentru click.ro, cum a fost pentru ei participarea la ”Asia Express”, sezonul 4.

”De când a apărut primul sezon ne doream să mergem într-o asemenea aventură, însă nu s-a putut atunci. Dar imediat cum s-a ivit ocazia nici nu am stat pe gânduri!”, a spus Cosmin Natanticu.

Cum au trăit Eliza și Cosmin Natanticu experiența ”Asia Express”. ”Au fost mute lucruri care ne-au dat de furcă amândurora”

Cei doi au povestit ce li s-a părut cel ma greu pe durata participări la reality show-ul respectiv: ”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”.

”Muzica ei ne-a ajutat. Le-a cântat oamenilor în mășină sau în case. Eu cu engleza nu prea mă descurc și îmi era greu să fac glume. Le arătam oamenilor pe YouTube video-uri cu noi, de fapt mai mult cu Lizi, pentru că are piese în engleză. Eu am ceva video-uri stand-up în limba română… îți dai seama că nu înțelegea nimeni nimic. Umorul ne-a ajutat pe noi să trecem peste momente mai grele, mai făceam haz de necaz”, a mai declarat Cosmin Natanticu.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...