Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire. ”A durat cam o lună momentul de cumpănă”

24.10.2021, 15:08
Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire. ”A durat cam o lună momentul de cumpănă”
Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire. ”A durat cam o lună momentul de cumpănă”

Eliza și Cosmin Natanticu au avut parte de un moment de cumpîn ă în mariajul lor, cei doi fiind la un pas de separare. Totul s-a întâmplat în anul 2018, după ce actorul a participat la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV. ”Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, o minune”, a povestit Eliza.

După ce Cosmin Natanticu a participat la emisiunea ”Ferma”, acesta s-a întprs acasă schimbat, după cum a povestit Eliza, partenera sa de viață.

„Orice joc de genul acesta, care te rupe de realitatea cotidiană, te afectează foarte tare psihic. După 3 luni de zile (n.r. la „Ferma”), când m-am dus să-l văd, l-am simțit foarte rece, foarte distant. Era clar să era afectat de ceea ce se întâmplase, pentru că a trăit într-un grup de doar câteva persoane izolat. S-au văzut modificări puternice în psihicul lui. Te marchează foarte tare toate experiențele, te transformă, te schimbă”, a povestit Eliza la emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit revistei Unica.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire. ”S-a întors și nu mai era cum era, era altă persoană”

Partenera de viață a lu Cosmin Natanticu a dezvăluit că momentul de cumpănă din relația lor a durat o lună. „S-a întors și nu mai era cum era, era altă persoană. Spre exemplu, când a intrat în casă, după ce a stat la „Ferma” în aer liber, îl vedeam că simțea că pică pereții pe el. La un moment dat, era să ne despărțim. Am avut certuri, dar ca oricine, nu există cuplu perfect. Trebuie să lupți, trebuie să vrei, trebuie să lași mult de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a detaliat Eliza Natanticu.

„A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, o minune, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat două, trei palme lui Cosmin că ”uite o pierzi pe domnișoara asta””, a încheiat ea.

Eliza și Cosmin Natanticu, împreună la ”Asia Express”

Cosmin Natanticu, în vârstă de 41 de ani, și soția sa, Eliza, în vârstă de 32 de ani, au povestit de curând, pentru click.ro, cum a fost pentru ei participarea la ”Asia Express”, sezonul 4. ”De când a apărut primul sezon ne doream să mergem într-o asemenea aventură, însă nu s-a putut atunci. Dar imediat cum s-a ivit ocazia nici nu am stat pe gânduri!”, a spus Cosmin Natanticu.

Cei doi au povestit ce li s-a părut cel ma greu pe durata participări la reality show-ul respectiv: ”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”.

citește și...