Drama Ramonei Crăciunescu, de la ”Survivor România”. ”Am încercat să-l sting, dar mi-a luat foc tot părul”

09.02.2022, 12:47
Drama Ramonei Crăciunescu, de la ”Survivor România”. ”Am încercat să-l sting, dar mi-a luat foc tot părul”
Drama ramonei Crăciunescu, de la ”Survivor România”. ”Am încercat să-l sting, dar mi-a luat foc tot părul”

Ramona Crăciunescu, care face parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, are o poveste de viață increedibilă. Aceasta a trecut printr-o mare tragedie. Iubitul și fica ei au murit în urma unui accident. ”Am încercat să-l sting, dar mi-a luat foc tot părul”, a povestit Ramona Crăciunescu cu lacrimi în ochi.

Ramona Crăciunescu este una dintre concurentele care fac parte din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”. Aceasta a trecut printr-o mare tragedie în urmă cu câțiva ani.

Rulota în care se afla la mare, cu familia ei, a luat foc. În urma incendiului care a avut loc în 2017, fetița sa de șase an a murit. Iubitul Ramonei a încetat din viață o săptămână mai târziu, la spital. Despre momentele cumplite prin care a trecut a vorbit aceasta, cu lacrimi în ochi, la ”Survivor România”, unde a primit o fotografe cu fiul ei.

Drama Ramonei Crăciunescu, de la ”Survivor România”. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva…să simtă că este atât de neputincios”

“Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță… dar, în foc nu poți intra… A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe… Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva… să simtă că este atât de neputincios”, a spus Ramona Crăciunescu, potrivit click.ro.

“Am intrat de mai multe ori, am luat foc amândoi, și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, a adăugat concurenta, conform protv.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată.

citește și...