De ce nu a mai realizat Dan Negru emisiunea ”Te pui cu blondele”. ”Mi-a spus că nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții”

27.09.2022, 11:38
De ce nu a mai realizat Dan Negru emisiunea ”Te pui cu blondele”. ”Mi-a spus că nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții”
De ce nu a mai realizat Dan Negru emisiunea ”Te pui cu blondele”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, a realizat de-a lungul anilor numeroase emisiuni de televiziune. printre acestea s-a numărat și ”te pui cu blondele”, de la postul de televiziune Antena 1. Dan Negru a explicat acum care a fost motivul pentru care a refuzat să mai facă acest show. ”Mi-a spus că nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții”, a declarat Dan Negru.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta a apărut la postul de televiziune Kanal D. Dan Negru prezintă un quiz show la Kanal D. Este vorba despre ”Jocul cuvintelor”. De asemenea, tot la Kanal D, Dan Negru moderează emisiunea “Tu urmezi”( numele formatului original: “Next One”). În plan personal, Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan.

Despre una dintre emisiunile pe care le-a realizat la postul de televiziiune Antena 1 a făcut prezentatorul TV dezvăluiri pe contul său de socializare. este vorba despre show-ul ”te pui cu blondele”. Acesta a mărturst că regretata actriță Stela Popescu a fost cea care l-a determnat să renunțe să mai realizeze proiectul respectiv. Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017.

De ce nu a mai realizat Dan Negru emisiunea ”Te pui cu blondele”. ”Stela m-a luminat. Oamenii buni aprind lumini, oamenii răi aprind incendii”

”Blonda Giorgia a câștigat alegerile in Italia. Nu există prejudecata “blondelor” in presa italiană oricât tămbălău ar fi acolo in orele astea, de după alegeri. Am refuzat să mai fac “Te pui cu Blondele” când Stela Popescu mi-a spus ca nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții. Acu ‘ vreo doi ani când mi s-a propus sa reiau emisiunea mi-am amintit de vorba ei: “Doar prejudecata că blondele sunt proaste e o umilință, draga Dan”. Când am reconstruit formatul nici prin cap nu mi-a trecut că umilesc o categorie de oameni. Stela m-a luminat. Oamenii buni aprind lumini, oamenii răi aprind incendii. “Blonda de la Cotroceni” e încă titlu la noi. Dacă “vergeturile” domnului Buhnici au fost sancționate in online de publicitari atunci aceiași publicitari trebuie să judece cu aceeași măsură și televiziunea. E măsura civilizației ! La noi umilința e legalizată. “Săracule!”, “Blondo” sunt cuvinte spuse zilnic.. Am învățat târziu că poți sa strălucești și fără sa stingi lumina altuia!”, a scris Dan Negru în medul online.

”Era o emisiune cu de toate,inclusiv blonda supremă…”, -a transmis un internaut prezentatorulu TV.

”Din nefericire, tot ideea mea a fost și acel apelativ de “blonda supremă” Spun azi “din nefericire”. Atunci mi se parea ok. Dacă la 40 gandesti ca la 20 insemana ca ai trăit 20 ani degeaba”, i-a răpsuns Dan Negru.

citește și...