Dan Negru, noi detalii despre mutarea la Kanal D. ”Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat”

02.02.2022, 14:24
Dan Negru, noi detalii despre mutarea la Kanal D. ”Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat”
Dan Negru, noi detalii despre mutarea la Kanal D. ” Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, a dat noi detalii despre schimbarea din cariera sa. Acesta a părăsit postul de televiziune Antena 1 și urmează să apară la postul de televiziune Kanal D. ”Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat”, a mărturisit binecunoscutul prezentator TV.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta urmează să apară la postul de televiziune Kanal D. Acesta a explicat, pentru click.ro, ce l-a determinat să facă o asemernea schimbare în viața sa profesională.

”M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală. Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru, noi detalii despre mutarea la Kanal D. ”Încă stabilim detaliile despre apariție”

Întrebat dacă decizia mutării sale a avut și considerente financiare, acesta a spus: ”Știu că sunt zgârcitul emblemă al showbizului, dar când vine vorba de televiziune, niciodată nu am pus banii înaintea formatelor sau a producției tv. Nu negociez niciodată bani și managementele, directorii televiziunilor pot confirma oricând asta. Subiectul financiar e un adițional pentru mine, pentru că degeaba negociezi sume uriașe dacă ai parte de show-uri neperformate”.

Dan Negru a vorbit și despre proiectele pe care le-ar putea avea la Kanal D: ”Încă stabilim detaliile despre apariție. Sunt formate din diferite zone ale televizunii, de la game quiz până la show-uri mari, de platou sau reality. Dar cred că e treaba antrenorilor să știe când și cum să le pună în practică”.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu.  Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a completat prezentatorul de televiziune.

citește și...