Cum și-a cunoscut Dan Negru soția. ”Era studentă”

12.01.2021, 16:20
Cum și-a cunoscut Dan Negru soția. ”Era studentă”
Cum și-a cunoscut Dan Negru soția. ”Era studentă”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a făcut dezvăluiri despre partenera sa de viață. Acesta a povestit cum a cunoscut-o și cum a cerut-o în căsătorie.

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a spus el.

Ce fel de tată e Dan Negru

Dan Negru a vorbit, într-un interviu recent, despre cei doi copii ai săi.

Prezentatorul de la Antena 1 a explicat și ce fel de tată este.

”Habar n-am, Dara si Bogdan vor spune asta mai târziu, când probabil vor apuca să citească interviul asta. Eu pot doar să fac comparaţia cu tata care a fost un om echilibrat. Echilibrul încerc să-l găsesc si eu. Cred că în anii care vin tot ce va conta pentru generaţia lor e bunătatea. Toţi ştiu engleza, toţi sunt inteligenţi, toţi ştiu să-şi facă treaba pe calculator, şcoala bagă în ore de educaţie, dar puţini vor avea inimă, bunătate. Asta va face diferenţa în anii care vin: bunătatea oamenilor, care nu mai e atât de raspândită precum era în generaţiile trecute”, spunea Dan Negru.

citește și...