Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani. Vedeta a semnat cu un post concurent

24.01.2022, 12:38
Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani. Vedeta a semnat cu un post concurent
Dan Negru, despre neîncrederea în cadrele medicale. ”Televiziunea și cinema-ul au batjocorit mereu sistemul medical românesc”

Dan Negru a decis să plece de la Antena 1, după 22 de activitate cu trustul Intact. Prezentatorul tv a luat decizia, la începutul acestui an, să încheie contractul pe care îl avea cu televiziunea și să plece la alt post tv. Moderatorul va avea propria emisiune la Kanal D.

Dan Negru a decis să plece de la Antena 1  după 22 de ani de colaborare cu trustul Intact. Conform paginademedia.ro, Dan Negru a ales să părăsească televiziunea.

Mai mult, vedeta a semnat deja cu un alt post de televiziune cunoscut, Kanal D.

Dan Negru va avea propria emisiune la un post concurent

Moderatorul va avea propria emisiune la Kanal D.

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR. Dan Negru a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. El a realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment şi 22 de Revelioane, informează News.ro.

Vedeta a făcut parte din „echipa” lui Valeriu Lazarov

Vedeta a făcut parte din „echipa” lui Valeriu Lazarov, alături de Andreea Marin (Surprize, Surprize), Mircea Radu (Din Dragoste), Raluca Moianu (Iartă-mă) şi Cosmin Cernat (Ploaia de stele).

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Şerifi de România”.

Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu

În noaptea de Revelion, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul PROTV. Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV, în vreme ce emisiunea lui Dan Negru a fost vizionată de 1,9 milioane de români.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național ,de la copii la seniori.

După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi. Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!”, a scris Dan Negru, pe Instagram.

 

citește și...