Dan Negru dă detalii despre prima emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. ”Acest prim quiz e încălzirea”

13.02.2022, 16:29
Dan Negru dă detalii despre prima emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. ”Acest prim quiz e încălzirea”
Dan Negru dă detalii despre prima emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. ”Acest prim quiz e încălzirea”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, a dat noi detalii despre schimbarea din cariera sa. Acesta a părăsit postul de televiziune Antena 1 și urmează să apară la postul de televiziune Kanal D. Dan Negru a vorbit despre prima emisiune pe care urmează să o realizeze la Kanal D. ”Acest prim quiz e încălzirea”, a spus el.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta urmează să apară la postul de televiziune Kanal D.

Dan Negru a explicat, pentru click.ro, care este prima emisiune pe care o va realiza la Kanal D. Este vorba despre un quiz show.

Dan Negru dă detalii despre prima emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. ”Să facem ceva ce încă nu există pe piaţa de TV de la noi”

”Pentru anul ăsta pregătim mai multe proiecte. Acest prim quiz e încălzirea. Mi-a plăcut că e cel mai simplu de înţeles quiz din istorie, veţi vedea, dar m-a bucurat că e un proiect despre cultură generală, despre mintea oamenilor. Televiziunea din România duce lipsă de aşa ceva. Punem preţ pe toate talentele posibile, de la cântăreţi la bucătari, de la reality-uri până la oameni de afaceri, dar prea puţin vorbim despre concursurile unde poţi participa dacă ai un gram de cultură generală. Asta e marea miză pe care o punem la încercare. Să facem ceva ce încă nu există pe piaţa de TV de la noi. Quiz cu întrebări de cultură generală. Şi sper ca apoi să devenim un trend”, a explicat Dan Negru.

Despre acomodarea sa la noul loc de muncă, Dan Negru a declarat: ”Despre acomodarea mea personală pot să spun că am schimbat doar birourile pentru că oamenii sunt aceiaşi. Producătorul, redactorii, echipa de producţie sunt cei cu care am lucrat adeseori. Pot să-ţi spun un detaliu, producătorul cu care lucrez la primul proiect e omul cu care am lucrat la TVR şi apoi e acelaşi cu care am făcut producţii şi la Antenă. Deci, ne cunoaştem de o viaţă. Am schimbat sigla aşa cum un jucător de fotbal schimbă tricoul echipei, dar sportul pe care-l practicăm e acelaşi şi pasiunea pentru meserie e la fel”.

citește și...