Dan Negru va avea o nouă emisiune la Kanal D. Toate detaliile despre noul show

05.07.2022, 12:03
Dan Negru va avea o nouă emisiune la Kanal D. Toate detaliile despre noul show
Dan Negru va avea o nouă emisiune la Kanal D

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, prezintă emisiunea ”Jocul cuvintelor”, la Kanal D. Acum s-a aflat că acesta va avea o nouă emisiune la respectivul post de televiziune. ”Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală”, a spus Dan Negru despre noul show.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta a apărut la postul de televiziune Kanal D. Dan Negru prezintă un quiz show la Kanal D. Este vorba despre ”Jocul cuvintelor”. În plan personal, Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan.

Acum s-a aflat că Dan Negru va avea o nouă emisiune la postul de televiziune Kanal D, show care va fi difuzat în toamnă. Este vorba despre un format care îmbină entertainment-ul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă, un game show ce a înregistrat un succes răsunător la nivel international: “Tu urmezi”/( numele formatului original: “Next One”). Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia (“Avanti un altro!”), în 2013. Datorită succesului de care s-a bucurat, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada, Albania etc, transmite wowbiz.ro.

 

Dan Negru va avea o nouă emisiune la Kanal D. Ce a declarat acesta despre noul proiect TV

 

“Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

“Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul.

 

citește și...