Fotografia neașteptată pe care Dan Negru a făcut-o publică de 1 Iunie. ”Îmi arăt copiii rar spre deloc”

01.06.2020, 16:09
Fotografia neașteptată pe care Dan Negru a făcut-o publică de 1 Iunie. ”Îmi arăt copiii rar spre deloc”
Fotografia neașteptată pe care Dan Negru a făcut-o publică de 1 Iunie. ”Îmi arăt copiii rar spre deloc”

Dan Negru apare într-o ipostază rară, alături de cei doi copii ai săi. Acesta a dat publicității o fotografie cu cei doi de Ziua Copilului.

De 1 Iunie, prezentatorul de televiziune Dan Negru a publicat, în mediul online, o fotografie în care apare cu cei doi copii ai săi. Aceasta este una dintre rarele  ocazii în care Dan Negru își arată moștenitorii.

”Îmi arăt copiii rar spre deloc prin ziare, online sau televizoare, dar 1 Iunie ăsta e neobișnuit pentru că e primul în care generația cu cheia la gât salută generația cu masca pe față ?? cheialagât & mascapefață”, a notat Dan Negru în dreptul fotografiei respective.

Inedita imagine a primit numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților.

Ce spune despre soția sa

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Prezentatorul a făcut declarații despre mariajul său într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Divorţurile n-au existat în familile noastre. Părinţii mei, bunicii mei, unchii şi mătuşile mele nu am avut niciun divorţ în familie. Familia Codruţei, de asemenea. Părinţii ei, bunicii, toţi au trăit şi trăiesc împreună. Părinţii mei au fost deportaţi în Bărăgan vreme de cinci ani, în condiţii inumane, zilnic aproape de moarte, aşa că povestea cu virusul e o nimica toată pe lângă ce au trăit ei, zilnic, la graniţa morţii.

Dacă au reuşit să supravieţuiască şi să reziste în condiţii cumplite împreună, de ce n-am face-o noi în vremuri atât de uşoare. Faptul că Codruţa e medic şi eu am alt job ne-a ajutat. Cunosc multe cazuri în care ambii parteneri au aceeaşi meserie. E greu şi adeseori plictisitor”, a spus Dan Negru.

Ce fel de tată e Dan Negru

Dan Negru a afirmat că este un tată exisgent cu cei doi copii ai lui.

”Habar n-am, Dara si Bogdan vor spune asta mai târziu, când probabil vor apuca să citească interviul asta. Eu pot doar să fac comparaţia cu tata care a fost un om echilibrat. Echilibrul încerc să-l găsesc si eu. Cred că în anii care vin tot ce va conta pentru generaţia lor e bunătatea. Toţi ştiu engleza, toţi sunt inteligenţi, toţi ştiu să-şi facă treaba pe calculator, şcoala bagă în ore de educaţie, dar puţini vor avea inimă, bunătate. Asta va face diferenţa în anii care vin: bunătatea oamenilor, care nu mai e atât de raspândită precum era în generaţiile trecute”.

citește și...