De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să participe la ”America Express”. ”Din mai multe considerente”

27.05.2022, 16:43
De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să participe la ”America Express”. ”Din mai multe considerente”
De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să parrticipe la ”America Express”. ”Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam”

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a primit o ofertă de a participa, alături de partenerul ei de viață, muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 45 de ani, la reality show-ul ”America Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Acesta a explicat care au fost motivele pentru care au refuzat oferta.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look. Aceasta a dezvăluit, pentru impact.ro, că ea și partenerul ei de viață au primit o oferrtă de a participa la ”Asia Express” (n.r. acum ”America Express), însă au decis să o refuze.

De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să participe la ”America Express”.  ”Nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă”

Anca Serea a explicat că ea și partenerul ei de viață, Adi Sînă, au refuzat să participe la emisiunea de la Antena 1 din mai multe motive.

”Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie”, a declarat Anca serea pentru sursa mai sus-menționată.

Ce vedete participă la ”America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

citește și...