Câți bani a încasat Anca Serea din primul job ca model. ”M-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”

21.05.2022, 11:52
Câți bani a încasat Anca Serea din primul job ca model. ”M-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”
Câți bani a încasat Anca Serea din primul job ca model. ”M-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit ce sumă a primit din primul său job în lumea modelling-ului. ”Am mers cu trenul la Tecuci și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea”, a povestit vedeta de televiziune Anca Serea în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat c a model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look, după care a avut surpriza de a primi un onorariu bun chiar de la primul job.

Câți bani a încasat Anca Serea din primul job ca model. ”Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari”

”Prima campanie a fost făcută la un lanț de electrocasnice. Ședința foto a fost la București. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram. Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”, a declarat Anca Serea perntru revista Viva.


Vedeta a explicat și ce a făcut cu banii respectivi: ”După aceea i-am ascuns sub saltea când am ajuns acasă. E locul unde își țin românii banii. M-am bucurat, mi-am luat un telefon, i-am dat și fratelui meu o parte, apoi i-am cheltuit așa ușor ușor. Eram chibzuită ca și acum. Eram în ultimul an de liceu când am câștigat acești bani din primul meu job în modelling”.

 

citește și...