Anca Serea, despre adopție. ”Este cel mai frumos gest pe lume”

24.07.2020, 13:01
Anca Serea, despre adopție. ”Este cel mai frumos gest pe lume”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a vorbit despre adopție. Vedeta a afirmat că înfierea unui copil i se pare cel mai frumos gest de pe pământ.

Anca Serea a mărturisit că ea și actualul său partener de viață, muzicianul Adi Sînă, își doresc și al șaptelea copil. În acest context, fosta prezentatoare de la Prima TV și-a spus părerea despre adopție.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, a declarat Anca serea, citată de revista Avantaje.

Are șase copii din relațiile cu doi bărbați

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010.

„Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică”, spunea ea.

Într-un interviu, Anca Serea vorbea și despre problemele de sănătate ale fostului ei partener.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos…

…Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc“, explica vedeta.

Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

citește și...