Schimbări la emisiunea ”Asia Express”. Cum se va numi acum și cine o va prezenta

17.05.2022, 12:15
Schimbări la emisiunea ”Asia Express”. Cum se va numi acum și cine o va prezenta
Schimbări la emisiunea ”Asia Express”. Cum se va numi acum și cine o va prezenta

Schimbări în noul sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Show-ul va avea un alt nume. De asemenea, s-a aflat și cine va fi prezentatoarea noului sezon al show-ului care se bucură de mare succes la public. Cele patru ediții de până acum ale emisiunii au fost prezentate de Gina Pistol și Irina Fodor.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Acum s-a aflat ce schimbări au loc în noul sezon al emisiunii. Show-ul își schimbă denumirea. După ce a fost străbută toată Asia în cele patru sezoane, în cel de-al cincelea sezon nouă perechi de concurenți vor pleca în ”America Express – Drumul Aurului”. Concurenții vor merge prin Mexic, Guatemala, dar și Columbia și per total vor avea de parcurs 7000 de kilometri. O surpriză în acest sezon va fi apariția jocker-ului care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce un avantaj surpriză și va conta foarte mult la finalul clasamentului, precizează spynews.ro.

Schimbări la emisiunea ”Asia Express”.  ”Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu”

Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru. Vedeta a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia!🎊🪅🎉  Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială! ❤️ Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi.😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor pe contul său de socializare.

citește și...