Câți copii are Anca Serea și cum îi cheamă. Câți dintre ei sunt ai lui Adi Sînă

10.05.2020, 12:42
Câți copii are Anca Serea și cum îi cheamă. Câți dintre ei sunt ai lui Adi Sînă
Câți copii are Anca Serea și cum îi cheamă. Câți dintre ei sunt ai lui Adi Sînă

Fosta vedetă de televiziune Anca Serea are o familie numeroasă. Vedeta are șase copii, dintre care patru cu actualul parener de viață, muzicianul Adi Sînă.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010.

„Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică”, spunea ea.

Într-un interviu, Anca Serea vorbea și despre problemele de sănătate ale fostului ei partener.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos…

…Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc“, explica vedeta.

Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.


”Nu-i niciun secret că, în orice familie cu copii, mama este ultima care merge la somn și tot ea este prima care se trezește dimineața pentru a se asigura de startul întregii case. Pentru mine, tot timpul a fost important să mă asigur că acasă ne este cel mai bine, mai ales că, în momentele acestea de autoizolare ne-ar fi fost foarte greu dacă am fi depins mai mult de exteriorul casei, decât de interior.

Atât eu, cât și Adi, suntem extrem de implicați și facem tot posibilul să fim cât mai mult timp prezenți în rutinele fiecăruia dintre copii. Așa că, atunci când nu este plecat în concerte sau turnee, dimineața este momentul nostru preferat, timpul pe care îl petrecem împreună făcând planuri sau proiecții pentru viitorul întregii familii”, scria de curând vedeta pe contul ei de pe o rețea de socializare.

citește și...