Daniela Gyorfi, confesiuni dureroase despre mama sa. ”Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea”

07.12.2021, 13:45
Daniela Gyorfi, confesiuni dureroase despre mama sa. ”Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea”
Daniela Gyorfi, confesiuni dureroase despre mama sa. ”Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri despre regretata sa mamă. Aceasta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care  mama sa i le-a spus înainte de a se stinge din viață. ”Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea”, și-a amintit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Daniela Gyorfi a dezvăluit, la o emisiune online, care au fost cuvintele pe care mama i le-a spus înainte să moară.

Daniela Gyorfi, confesiuni dureroase despre mama sa. ”A avut diabet, diabetul a ascuns o metastază”

”Îmi spunea că: ”Abia aștept Dana să plec, să mă mute, sâmbătă duminică vin acasă, nu mai rezist că uite oameni care mor în fața mea”. Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea și mi-au zis că am indus-o într-o comă, că nu mai are de trăit, din prima clipă mi-au zis că…, că moare. A avut diabet, diabetul a ascuns o metastază, când au descoperit i-au făcut o puncție, n-am putut să o deplasez la alta spital, eram… ”, a spus artista, citată de spynews.ro.


Daniela Gyprfi și-a amintit și de moartea tatălui ei, familia acestuia nu a vrut să o anunțe despre decesul acestuia: ”Nu m-au anunțat și n-am înțeles…Am înțeles că era bolnav, dar nu știu cât de bolnav a fost”.

”Cea mai mare lovitură pentru mine a fost că acum vreo doi ani de zile, în 2019, am primit acasă în cutia poștală o citație că să mă prezint că am să fac o succesiune a defunctului Gyorfi Ioan Dionisie, care a decedat în 2017”, a mai declareat vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

citește și...