Cel mai mare regret al Danielei Gyorfi. ”Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat”

30.11.2021, 15:11
Cel mai mare regret al Danielei Gyorfi. ”Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat”
Cel mai mare regret al Danielei Gyorfi. ”Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat”

Cântăreața Danela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a povestit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Acesta a vorbit despre unul dintre cele mai mari regretate ale sale, și anume faptul că nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui său. ”Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat”, a spus vedeta.

La o emisiune de televiziune, Daniela Gyorfi a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl.

Deși nu aveau o relație apropiată, vedeta a afirmat că regretă că nu a fost chemată la înmormântarea tatălui său.

Cel mai mare regret al Danielei Gyorfi. ”Nu am fost prezentă la înmormântarea tatălui meu”

“Voi avea mereu o părere de rău pentru că nu am fost prezentă la înmormântarea tatălui meu. Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat. Le era frică că vin și paparazzii după mine si nu voiau. Dar ei nu veneau, vin doar dacă îi chemi”, a declarat Daniela Gyorfi la TV, potrivit wowbiz.ro.

”A acceptat până la urmă că eram în lumea asta, dar niciodată nu s a mândrit cu chestia asta. Nu era ca mama. Eu am avut un tata foarte deștept. Mă bucur că îl revăd prin sora mea, prin gesturi”, a completat artista.

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în anul 2013

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

citește și...