Ce face Daniela Gyorfi la mormântul mamei ei. ”Nu las pe nimeni”

24.02.2020, 14:45
Ce face Daniela Gyorfi la mormântul mamei ei. ”Nu las pe nimeni”
Ce face Daniela Gyrofi la mormântul mamei ei. ”Nu las pe nimeni”

Cântăreața Daniela Gyorfi merge la mormântul mamei sale, Anica, de la Cimitirul Bellu din Capitală, ori de câte ori are puțin timp liber.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 51 de ani, a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica, de la moartea căreia se împlinesc șapte ani anul acesta.

Artista merge frecvent la mormântul celei care i-a dat viață și nu dă nimănui voie să-l curețe, după cum a mărturisit într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

„Doar eu am grijă de mormântul ei şi nu las pe nimeni să îl cureţe. Deşi nu mi-a convenit când mama şi-a cumpărat cavoul în timpul vieţii, îmi dau seama acum că a fost OK ce a făcut atunci. Şi a murit la doi ani după aceea. Toată lucrarea a fost făcută de ea. Ea şi-a ales poza de pe cruce şi totul. O iau şi pe Maria cu mine când merg la mama, îi arăt mereu poze cu bunica ei şi îi povestesc despre ea. Părinţii sunt cei mai importanţi oameni. Încă simt lipsa mamei. Ea a însemnat extrem de mult pentru mine şi durerea există şi acum pentru că nu m-am vindecat complet sufleteşte de lipsa ei”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

citește și...