Daniela Gyorfi clarifică lucrurile după ce s-a spus că s-ar fi bătut cu Carmen Harra pentru un bărbat. ”Chestia asta cu bătăi…”

11.07.2022, 16:13
Daniela Gyorfi clarifică lucrurile după ce s-a spus că s-ar fi bătut cu Carmen Harra pentru un bărbat. ”Chestia asta cu bătăi...”
Daniela Gyorfi clarifică lucrurile după ce s-a spus că s-a bătut cu Carmen Harra pentru un bărbat

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a comentat pe marginea unui incident pe care l-ar fi av ut cu vizionara Carmen Harra, în vâstă de 67 de ani. Prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Daniela Gyorfi a clarificat lucruile după ce s-a spus că, în urmă cu ani,  s-ar fi bătut cu C armen Harra pentru un bărbat.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale.

Daniela Gyorfi clarifică lucrurile după ce s-a spus că s-ar fi bătut cu Carmen Harra pentru un bărbat.  ”În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul”

Daniela Gyorfi a fost invitată la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Acesta a vorbit, printre altele, și despre un presupus incident c are ar fi avut loc între ea și Carmen Harra. despre cele două s-a spus că s-ar fi bătut pentru un bărbat. S-a spus că că la începutul anilor 90 s-a iubit cu realizatorul tv Titus Andrei, pentru care s-ar fi bătut cu Carmen Harra, povestea fiind însă negată de Daniela Gyorfi. Artista a vorbit și despre relația sa cu fotograful columbian Gabriel Hennessey.

“În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva. Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi…niciodată în viața mea”, a explicat Daniela Gyorfi, notează wowbiz.ro.

”Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei. Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul”, a completat vedeta.

citește și...