FOTO / Anunțul trist făcut de Carmen Harra. Colega ei din trupa Trio Express a murit

03.08.2020, 12:33
FOTO / Anunțul trist făcut de Carmen Harra. Colega ei din trupa Trio Express a murit
Anunțul trist făcut de Carmen Harra. Colega ei din trupa Trio Express a murit

Carmen Harra a transmis un mesaj trist pe contul ei de socializare. Vedeta a anunțat că una dintre fostele ei colege din trupa Trio Express a murit.

Carmen Harra a anunțat că fosta ei colegă din formația Trio Express, Daniela Claudia Nacu, a încetat din viață. Aceasta locuia în Olanda și a încetat din viață la vârsta de 58 de ani, din cauze naturale.

”Vineri, 31 iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani. A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada.

A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată. Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!”, a transmis Carmen Harra în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Carmen Harra a cântat în Trio Express înainte de Revoluție

În anii de dinaintea Revoluției din 1989, Carmen Harra a făcut parte din trupa  Trio Express.

„Datorită lui Titus Munteanu am format noi Trio Express… Cântam în grupuri emisiuni de Revelion cu Angela Similea, Mirabela. Și din cauza vocii penetrante, eu trebuia să cânt de pe hol ca să nu îi acopar pe ceilalți. ”Să iasă trompeta din studio că ne strică înregistrarea”, îmi spunea Titus”, povestea Carmen Harra.

Sfârșitul formației a avut loc odată cu plecarea lui Carmen Harra în Statele Unite.

„Am plecat pur și simplu, nu le-am anunțat. Tot ce are un început are și un sfârșit, am vrut să încep o alta etapă”, a spus Carmen Harra.

citește și...