Cu câți bani a plecat Carmen Harra în America. ”Cu 40 de dolari mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac”

30.06.2022, 13:38
Cu câți bani a plecat Carmen Harra în America. ”Cu 40 de dolari mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac”
Cu câți bani a plecat Carmen Harra în America. ”Cu 40 de dolari mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac”

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, a mărturisit, la un post de televiziune, cu câți bani a plecat la ea atuncui când a decis să se mute peste Ocean. ”Cu 40 de dolari mi-a luat un parfum bun, am zis că  văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama”, declarat aceasta.

Carmen Harra este stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983.

Aceasta a dezvăluit, la un post de televiziune, cu câți bani a plecat în America.

Cu câți bani a plecat Carmen Harra în America. ”Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari!”

 

”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a detaliat Carmen Harra, notează kanald.ro.


Vizionara a explicat și cum reușește să atragă prosperitatea de partea sa: ”Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ”vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem”, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim”.

Carmen Harra a cântat în Trio Expres. Ce spunea o fostă colegă despre ea

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale. O fostă colegă din formația Trio Expres a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Carmen Harra, pe care a acuzat-o că că și-a însușit brandul trupei. Este vorba despre Angela Stoenescu, care a cântat alături de Carmen Harra. ”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele ”colege” extraordinare ale ”solistei Carmen Mureşan”! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider!”, a spus Angela Stoenescu pentru click.ro.

Angela Stoenescu, Carmen Mureşan şi Angela Olaru

”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine, nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, a adăugat aceasta.

citește și...