Cum se meține în formă Adela Popescu. ”Niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare”

23.08.2022, 13:44
Cum se meține în formă Adela Popescu. ”Niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare”
Cum se meține în formă Adela Popescu

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, a dezvăluit ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că partenerul săiu de viață, Radu Vâlcan, este cel care o face să se simtă bine și atunci când ea nu trece prin perioade tocmai bune.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl prezintă alături de Cabral și care urmează să fie difuzat în curând la Pro TV. Vedeta nu se află singură în Republica Dominicană, ci este însoțită de familia sa, dar și de bonă.

Cum se meține în formă Adela Popescu. ”Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”

Adela Popescu a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, ce regim a ținut după naștere și ce dieta ține în prezent. ”Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”, a explicat vedeta.

Prezentatoarea TV a mărturisit că soțul ei, Radu Vâlcan, o face să se simtă frumoasă în orice moment: ”Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”.

Despre operații estetice, Adela Popescu a declarat: ”Nu, chiar niciodată nu m-am gândit la asta. Dar ştiu eu ce m-o lovi peste un timp?!”.

citește și...