Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol. ”Cam ăsta a fost contextul”

05.12.2022, 17:13
Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol. ”Cam ăsta a fost contextul”
Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol

Irina Fodor a fost cea care i-a ținut locul Ginei Pistol la mai multe emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. Partenbera de viață a lui Răzvan Fodor a explicat care este, de fapt, relația dintre ea și Gina Pistol. ”Nu ne-am întâlnit prin cluburi, ne-am întâlnit tot la petreceri organizate ale televiziunilor, petreceri de gașcă cumva, cam ăsta a fost contextul”, a declarat Irina Fodor.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Irina Fodor prezintă și cel de-al cincilea sezon al show-ului care acum se numește ”America Express”.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în sezonul nouă, după ce blonda a rămas însărcinată.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. De asemenea, Irina Fodor a prezentat show-ul culinar ”Chefi fără limite”, care a avut loc în Grecia. Ulterior, Irina Fodor a fost co-prezentatoarea emisiunii ”Dancing on ice – vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior. Cel de-al 10-lea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, care s-a încheiat recent la Antena 1, le-a avut ca prezentatoare atât pe Irina Fodor, cât și pe Gina Pistol.

În plan personal, Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol. ”Dar, în restul timpului, nu ne vedem, e drept”

Irina Fodor a dezvăluit, pentru Playtech Știri, că are o relație de prietenie cu Gina Pistol: “Despre relația mea cu Gina, pot să vă spun că suntem prietene de foarte mult timp, ne cunoaștem cred că, habar nu am, de 10 ani, nici nu știu. Pe la petreceri, bineînțeles, ne-am împrietenit. Nu ne-am întâlnit prin cluburi, ne-am întâlnit tot la petreceri organizate ale televiziunilor, petreceri de gașcă cumva, cam ăsta a fost contextul”.

“O vacanță plănuiam anul trecut, când ei erau în Seychelles și voiam să mergem și noi acolo, doar că nu s-a mai legat până la urmă, ne-am dus noi în altă parte. Dacă se nimerește o vacanță comună, cu drag. De obicei, când vine vorba de vacanțe, ne cerem sfaturi: voi unde mergeți anul acesta? Și cât costă? Și cum arată cazarea dincolo? Dar, în restul timpului, nu ne vedem, e drept. Poate dacă fetițele noastre ar fi mai apropiate de vârstă, a mea are 11 ani”, a adăugat Irina Fodor.

citește și...