Cum l-a cunoscut Anda Adam pe iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. ”A venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt”

27.09.2022, 16:58
Cum l-a cunoscut Anda Adam pe iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. ”A venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt”
Cum l-a cunoscut Anda Adam pe iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Yosif Eudor Mohaci. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Vedeta a povestit cum l-a cunoscut pe  actualul ei partene de viață. ”A venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt”, a spus Anda Adam la o emisiune TV.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. Sorin Nicolescu a fost cel care a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj. De curând, Anda Adam s-a lansat în afaceri cu cosmetice. Artista a scos pe piață un parfum.

Cum l-a cunoscut Anda Adam pe iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. ”Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram”

Anda Adam a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, alături de Xonia, împreună cu care a lansat o piesă de curând – „Diamond Girl”. După ce cele două au cântat piesa, Anda Adam a făcut și câteva declarații despre viața sa personală, dezvăluind cum l-a cunoscut pe Yosif Eudorr Mohaci, cel care urmează să îi devină soț.

“Nimeni nu știe cum evoluează lucrurile, dar asta o să fie ultima. Am inelul pe deget! Sperăm să jucăm și la nunta Xoniei, o să fiu domnișoară de onoare și căsătorită. Nu mai eram împreună, dar eu nu am făcut tam-tam. Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunonoscut fetița mea. (…) Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic.

Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere. (…) El este născut la Paris. (…) Are o fetiță cu fosta soție, care e din Cluj, acum s-a mutat la București. (…) El e bancher. (…) Ne iubim foarte mult și vrem să facem și copilaș, abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Acum mă chinui să învăț franceză și o să lansez și un album în franceză. (…) El e mai mare cu un an ca mine. (…) Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris. (…) Mai vrem doi copii, nu mai pot!”, a declarat Anda Adam.

citește și...