Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci. Ce anunț a făcut la TV

17.09.2021, 12:53
Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci. Ce anunț a făcut la TV
Yosif Eudor Mohaci

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a făcut un anunț neașteptat la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, unde este concurentă. Artista a afirmat că a primit inelul de logodnă de la actualul său iubit, Yosif Eudor Mohaci, cu care trăiește o poveste de dragoste de câteva luni.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând. În cadrul ediției ”Bravo, ai stil! Celebrities” de joi seară, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă, notează wowbiz.ro.

Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci. ”Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări”

Povestea spusă de Anda Adam după ce a defilat pe podium la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avyut legătură cu momentul în care vedeta a primit inelul de logodnă, de Ziua Îndrăgostiților. “Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun: Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a spus Anda Adam.


Cântăreața a făcut declarații și despre relația cu actualul ei iubit: “Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”.

 

 

citește și...