Cum a anunțat-o Anda Adam pe fiica sa că merge la ”Ferma”. ”Am început să o pregătesc cu două săptămâni înainte de plecarea mea”

04.09.2020, 09:21
Cum a anunțat-o Anda Adam pe fiica sa că merge la ”Ferma”. ”Am început să o pregătesc cu două săptămâni înainte de plecarea mea”
Cum a anunțat-o Anda Adam pe fiica sa că merge la ”Ferma”. ”Am început să o pregătesc cu două săptămâni înainte de plecarea mea”

Cântăreața Anda Adam a dezvăluit cum a anunțat-o pe fiica sa, Evelin, că urmează să stea departe de ea o perioadă de timp, dat fiind că artista participă la show-ul ”Ferma”.

Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Micuța va sta o perioadă fără celebra ei mamă, aceasta fiind implicată în show-ul ”Ferma”, care urmează să fie difuzat la Pro TV.

Anda Adam a dezvăluit, pentru protv.ro, cum a anunțat-o pe fiica sa că urmează să meargă la ”Ferma”.

„Cel mai mult îmi va lipsi copilul meu, fetița mea, Evelin. Mi se pare partea cea mai grea pentru mine, ca mamă.. să știu că voi fi atâtea zile departe de ea”, a declarat artista.

„Am început să o pregătesc cu două săptămâni înainte de plecarea mea, mai ales că este foarte dependentă de mine și neavând nici bonă, nici bunici, eu petrec extrem de mult timp cu ea. Cu siguranță, lipsa mea totală o va simți extrem de profund. I-am explicat că merg la un concurs unde mami trebuie să dea tot, să fie cea mai bună, să câștige, iar ea trebuie să îmi facă galerie și să mă susțină de acasă, din fața televizorului, pentru că eu sunt puternică și ea o să fie exact ca mine! Trebuie să mă ia de exemplu…

Totodată, i-am mai explicat că dacă mami este foarte puternică acolo, o să câștige niște bani din care când voi veni acasă, o să îi cumpăr ce jucării vrea ea!”, a adăugat Anda Adam.

Ce spune despre participarea la show-ul ”Ferma”

Anda Adam a vorbit și despre participarea sa la emisiunea ”Ferma”, afirmând că lucrul cel mai greu pentru ea ar putea fi lipsa somnului.

„Lipsa somnului, clar! În rest, sunt tanc și pregătită pentru orice situație! Abia aștept”, a menționat vedeta.

Pe de altă parte, Anda Adam susține că este un om de echipă, astfel că îi va fi ușor din acest punct de vedere la emisiunea de la Pro TV.

„Lucrez foarte bine în echipă pentru că iubesc oamenii, în primul rând. Sunt genul care mereu întinde o mână de ajutor, pentru că eu cred că scopul meu în viață este de a face bine, nicidecum rău sau deloc. Pe deasupra, știu ce înseamnă echipă, dar și individual, datorită sporturilor pe care le-am făcut, din care înțelegi exact ce înseamnă asta”, a completat ea.

citește și...