Indiciile care arată că mariajul Andei Adam a ajuns la final! Artista a negat că ar avea probleme în căsnicie

03.12.2020, 13:45
Indiciile care arată că mariajul Andei Adam a ajuns la final! Artista a negat că ar avea probleme în căsnicie
Indiciile care arată că mariajul Andei Adam a ajuns la final! Artista a negat că ar avea probleme în căsnicie

Se pare că divorțul le bate la ușă Andei Adam și tatălui fiicei sale, Sorin Nicolescu. 

În urmă cu câteva luni, celebra artistă nega că ar avea probleme în căsnicie, însă indiciile că cei doi nu mai formează un cuplu sunt tot mai evidente.

Anda Adam și soțul său și-au șters toate pozele în care apăreau împreună din mediul online. În plus, cei doi nu nu se mai urmăresc pe Instagram, semn că s-au despărțit.

Anda Adam s-a despărțit definitiv de Sorin Nicolescu?

Anda Adam și Sorin Nicolescu nu au mai fost văzuți împreună din 2019. Conform Wowbiz, cei doi părinți au sărbătorit separat ziua de naștere a fiicei lor, Evelyn. Surse din anturajul lor susțineau că aceștia locuiesc în continuare sub același acoperiș de dragul micuței lor.

În schimb, Anda Adam mărturisea că s-a săturat de zvonurile conform cărora ar fi în prag de divorț. Cântăreața spunea că relația cu soțul ei merge ca pe roate. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2015.

‘Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea’, a declarat Anda Adam pentru VIVA!, în luna iulie.

Soțul Andei Adam, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Anda Adam a primit o lovitură dură în 2019, după ce în presă a apărut informația că soțul ei a fost condamnat, în secret, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare. Atunci, Sorin Nicolescu și-a recunoscut vinovăția în fața procurorilor de la DNA, scrie Cancan.ro.

Autoritățile au confiscat de la Sorin Andrei Nicolescu suma de 55.000 de lei și mai multe carduri contrafăcute. Judecătorii l-au mai obligat pe soțul vedetei și la plata sumei de 7.000 de lei, drept cheltuieli judiciare.

citește și...